Cu ce va pot ajuta astazi ?

Husa cu Tastatura tableta 7 inch tip Mapa cu picior de sprijin.

TAB105

New

Tastatura tableta pc, compatibila cu aproape toate tabletele cu sistem de operare Android si Windows. Sistem de conectare usb 2.0, Plug and Play, nu necesita drivere sau alte programe, doar conectati tastatura si aceasta va functiona perfect. Tastatura cu butoane standard Engleza, confectionate din material plastic dur, imprimate cu text rezistent la uzura.


Ai nevoie de ajutor? 0743.977.332


Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

59,00 Lei

Adauga la Favorite

Magazin online de incredere

Data sheet

Brand TabletaAlt Brand
Tip Accesoriu:Huse cu tastatura
Diagonala Tableta (inch):7
Culoare:Negru
Dimensiuni (cm) :Externe : 14 cm x 3 cm x 23 cm
Porturi I/O :Conectare mufa USB normala, standard 2.0
Material :Imitatie piele, cu taste din material plastic dur.

More info

Aceasta tastatura a fost conceputa pentru tablete de 7 inch, dar este compatibila cu foarte multe modele de tablete, va rugam verificati in detaliu dimensiunile tabletei dumneavoastra.

Cu o multipla functionalitatea, tastatura de 7 inch va fi de un foarte mare ajutor in munca dumneavoastra si va proteja tableta de orice posibile socuri din exterior. 

Cu ajutorul tastaturii de tip Mapa, tableta dumneavoastra va deveni un accesoriu foarte usor de purtat, cu un aspect placut si foarte utila, putand fi asezata ca un laptop cu ajutorul piciorului de sprijin cu care este prevazuta tastatura.

Inainte de a comanda, recomandam sa testati tableta dumneavoastra cu o tastatura normala de calculator. In cazul in care acea tastatura va functiona, cu siguranta va functiona si mapa cu tastatura de 7 inch.

 

Dimensiuni minime : Grosime : 0.5cm - Lungime : 11cm - Latime : 11cm
Dimensiuni maxime: Grosime : 1.5cm - Lungime : 22.5cm - Latime : 13cm  

30 other products in the same category: