Cu ce va pot ajuta astazi ?

Termeni si Conditii de acordare a Garantiei

Conditii de acordare a garantiei :

Produsele identificate pe baza numarului de comanda si a codului unic de serie S/N, beneficiaza de garantie in termenul specificat pentru fiecare in parte, perioada calculandu-se de la data receptionarii produsului, in baza chitantei de la Posta Romana sau Fan Courier.

Asigurarea garantiei se face gratuit la sediul furnizorului, in zilele lucratoare. In maxim 10 zile lucratoare de la receptia in service, furnizorul se obliga sa comunice beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare.

Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau a predarii efective a produsului catre consumator.

Renuntarea la cumparare in 10 zile lucratoare se aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a manipularii defectuoase, lovirii produselor, accidentelor, ventilatiei necorespunzatoare, greselilor de instalare ( lipsa impamantarii la priza, cuplarea oricarui periferic la tableta in timp ce echipamentele sunt in functiune) sau fluctuatii ale tensiunii de alimentare, interventii asupra produselor, indiferent de natura lor, de catre personal neautorizat in scris de catre furnizor, sau modificarea seriilor din certificat.

Furnizorul nu va putea fi facut raspunzator, in cazul defectarii produsului, pentru pierderea informatiilor sau a datelor precum si pentru orice prejudicii ce ar putea suferi beneficiarul in urma acestor pierderi, obligatia vanzatorului fiind numai de a repara sau inlocui produsul defect.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru deblocarea echipamentelor care au fost protejate prin parole de catre beneficiar. Acumulatorii (bateriile reincarcabile) beneficiaza de 6 luni garantie de la data achizitiei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel.

Obligatiile beneficiarului:

  • Alimentarea la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator;
  • Folosirea numai a elementelor de cablare originale ale echipamentelor;
  • Respectarea instructiunilor de utilizare ale echipamentelor, conform indicatiilor tehnice date de vanzator, respectiv de executantul operatiilor de service;
  • Pastrarea integritatii sigiliilor vanzatorului, respectiv ale executantului lucrarilor de service;
  • Confirmarea pe documentele executantului, a lucrarilor efectuate, prin semnarea si stampilarea lor; Pastrarea documentatiei si a ambalajului primite odata cu echipamentul, pe toata durata garantiei.


Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea unei copii a chitantei de la Posta Romana sau Fan Courier. Produsul va fi insotit de toate accesoriile cu care s-a livrat.
Recomandam sa fie insotit si de ambalajul original, pentru a se asigura integritatea produsului in timpul transportului. Produsele fara eticheta sau sigilii de garantie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuoare, cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele : crapaturi, sparturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsa, urme de arsuri, inundatie - vor fi refuzate la receptia in vederea acordarii garantiei. Modificarile de configurare si utilizarea incorecta sau nelicentiata a produselor software exonereaza vanzatorul de orice raspundere.

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original nedesfacut, cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 zile de la retur

Termeni si conditii Generale


Masuri de securitate :

La magazinul nostru online, confidentialitatea si securitatea datelor sunt prioritare . Datele tale sunt in siguranta, datorita encriptarii lor in 128 de biti. Parola, email-ul precum si alte date confidentiale sunt transmise doar prin pagini securizate catre tableta-android.ro. Acest nivel de securitate este aplicat si contului de client, cosul de cummparaturi, pagina de plata si de livrare.


Tranzactiile cu cartile de credit oferite pe acest site sunt asigurate de catre provideri verificati, ce folosesc standarde inalte de securitate online. Cei folositi de catre noi sunt Paypal. Daca aveti orice intrebari privind securitatea, va rugam sa ne contactati..

Tableta-Android.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Tableta-Android.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Tableta-Android.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Daca folosti site-ul Tableta-Android.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul Tableta-Android.ro.

Returnari si inlocuiri

Poti sa returnezi orice produs vandut prin intermediul site-ului Tableta-Android.ro in termen de 10 de zile de la data primirii acestuia, pentru restituirea banilor sau pentru a fi inlocuit.
Singura conditie este ca acesta sa se afle in starea in care a fost livrat si sa contina ambalajul si toate accesoriile originale. Nu vom primi inapoi produsele daca nu sunt in stare perfecta de functionare sau prezinta semne de uzura.
Pentru produse receptionate in stare deterioarata, firma de curierat trebuie sa va intocmeasca un proces verbal de constatare. Acesta trebuie intocmit in momentul in care ati primit coletul si ati constatat defectul. In baza acestuia noi ne recuperam contravaloarea de la firma de curierat si va vom trimitem alt produs la schimb. In lipsa acestuia, produsul nu poate fi returnat.
Produsele se trimit prin Posta Romana, la adresa specificata in pagina "Despre Noi" - Fara Ramburs (coletele expediate cu ramburs nu pot fi verificate si astfel vor fi refuzate la primire, fara nici o notificare.)

Contravaloarea pentru produsele restituite va fi egala cu valoarea de achizitie a produselor (fara taxe de transport), minus taxa de rambursare (Taxa de rambursare este de : 5 lei - pentru sume intre 1 si 200 lei si 10 lei pentru sume de peste 200 lei).
Rambursarea banilor se va face prin mandat postal si poate dura aproximativ 15 zile de la data receptiei produsului returnat.
Toate produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original si cu toate accesoriile primite, incluzand si pe cele primite cadou.
Pentru Produsele DEFECTE : Vanzatorul este responsabil de plata transportului si alte taxe (daca se aplica) atunci cand se returneaza un produs defect catre Tableta-Android.ro. Nu vom fi responsabili de pierderi sau deteriori ale produsului datorate transportului la returnari.
Puteti schimba orice produs dupa cumparare in termen de 10 zile, dar va fi o taxa de 5% din costul produsului + toate costurile aferente transporturilor de returnare (tur si retur). Va rugam sa ne contactati inainte.
Verificati cu atentie produsul pe care doriti sa il cumparati, asigurati-va ca acesta corespunde nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Puteti oricand cere detalii si informatii suplimentare
despre orice produs.
Pentru inlocuirea produselor : ne preocupa satisfactia clientilor, iar daca se va intampla un caz nefericit ii vom acorda prioritate. Timpul de prelucrare al unui obiect returnat este intre 10-15 zile, excluzand timpul de tranzit

Pentru produsele fragile si casante (display-uri, touch-uri, folii de sticla), este obligatorie verificarea acestora in prezenta curierului, in cazul in care acestea sunt deteriorate se va intocmi un proces verbal de constatare a daunei, in baza caruia se poate inlocui produsul, sau returna constravaloarea acestuia, daca produsul nu mai este in stoc. In cazul in care produsul nu a fost verificat de fata cu, curierul, se considera ca a fost receptionat in stare buna, iar alte reclamatii ulterioare, nu vor fi luate in considerare.
Pentru produsele comandate gresit, taxele de transport tur si retur vor fi achitate de catre client, iar transportul returului se poate face in doua feluri :
1. Cu plata anticipat a sumei de 4 lei (ii puteti pune in colet in momentul trimiterii produsului ce necesita inlocuire ) - prin Posta Romana
2. Cu plata la destinatie - prin Fan Courier, cu plata transportului la destinatar ( taxele de transport fiind cuprinse intre 14-18 lei )

Plasarea comenzilor

Adauga produsul in cosul de cumparaturi si urmareste instructiunile de pe ecran. Introdu adresa de livrare si datele de contact, selecteaza metoda de livrare si de plata, dupa care Apasa butonul " Confirm Comanda " si apoi urmareste statusul comenzii din contul tau.

Pentru comenzi mai mari (peste 30-40 produse) puteti beneficia de reduceri substantiale sau produse bonus.
In cazul in care sunteti interesat v
a rugam sa ne contactati pentru a stabili toate detaliile aferente. Prin e-mail ne puteti contacta la : Comenzi@tableta-android.ro sau prin intermediul paginii de contact


Comenzi in asteptare.

Dupa epuizarea stocurilor si pana la actualizarea lor, unele produse vor aparea ca disponibile pe site cu mentiunea "Disponibili in stoc furnizor, livrare in 7-10 zile".
Pentru aceste produse, pot fi plasate comenzi cu termen de livrare estimat la 7 pana la 10 zile lucratoare, dar care se poate prelungi pana la 30 zile in perioadele aglomerate ale anului, sau ocazional, din cauza multitudinii de factori implicati in activitatea de import si distributie a coletelor.
In cazul in care vor aparea intarzieri sau evenimente care sa prelungeasca termenul estimat, vom incerca sa va comunicam acest lucru in cel mai scurt timp posibil.

Imaginile

In mare parte imaginile sunt reale, fiind facute chiar de noi, cu toate acestea afirmam ca imaginile au doar caracter informativ, din cauza faptului ca incercam in permanenta sa oferim produse cat mai bune calitativ, prin schimbarea furnizorilor, pot interveni mici diferente intre imaginile prezentate si produsele primite.

Plati, preturi si promotii

Nu suntem platitori de TVA, astfel incat preturile afisate sunt finale. Nu avem alte costuri ascunse. Veti plati doar ceea ce va este afisat in cosul de cumparaturi.

Acceptam PAYPAL, Transfer Bancar sau Ramburs la primire ca metode de plata.

Preturile sunt afisate in lei. Poti schimba in ce moneda doresti din pagina principala.
Coletele cu ramburs se trimit doar cu ramburs in Lei, indiferent de moneda selectat in timpul plasarii comenzii.

Platile cu cardul sunt oferite prin paypal. Se necesita doar crearea unui cont, toate instructiunile sunt oferite in momentul in care doriti sa efectuati plata. Mai multe detalii puteti gasi
aici

Poti fi informat despre oferte, produse noi sau discounturi prin mai multe cai : Prin inscrierea la newsletterul nostru, prin abonarea la feed-ul magazinului sau pe pagina de facebook.

Garantie

Calitatea produselor este prioritatea noastră. Toate produsele au specificat in pagina de prezentare, termenul de garantie comerciala, care va fi acordata incepand cu data primirii produsului, in baza chitantei de la Posta sau Curierat. Garanţia nu acoperă incompatibilitatea driverelor, uzura normala, upgrade de firmware neautorizat, baterii nereîncărcabile, consumabile, si stricaciuni datorate accidentelor, apa, foc, supraalimentari, calamităţi naturale sau alte abuzuri.

ccesoriile incluse (ex: cablu de date, incarcator, etc) sau primite cadou nu beneficiaza de garantie.Dupa 10 zile de la data cumpararii, produsele ce prezinta defectiuni pot fi returnate. La returnare, daca se constata ca produsul este intradevar defect, acesta va fi inlocuit sau reparat, iar daca acest lucru nu este posibil veti primi banii inapoi. Daca se constata ca produsul nu are defectiuni, acesta va fi retrimis inapoi clientului care va suporta cheltuielile de transport.


Termenul de analizare al produselor defecte se poate extinde de la data receptiei pana la 15 zile calendaristice, in functie de programul si numarul de solicitari ale service-ului partener.


Pentru a edita informatiile din contul de client, v
a rugam sa intrati in contul dvs cu e-mailul si parola corespunzatoare si sa alegeti ceea ce doriti sa editati din meniul din stanga sus.

Instructiuni de utilizare pentru accesorii GSM, accesorii laptop, accesorii tableta, accesorii PC.

Acumulator Li-ION GSM: se utilizeaza pentru inlocuirea acumulatorului vechi al aparatului Dvs. Instalare: se opreste aparatul, se scoate acumulatorul vechi si se introduce cu grija acumulatorul nou dupa care se reporneste aparatul. Inainte de prima utilizare se incarca complet. Pentru o performanta optima se vor executa periodic cicluri de incarcare/descarcare completa. Tensiune iesire 5V, 500 - 3100mAh

Incarcator GSM auto/voiaj: se foloseste pentru incarcarea acumulatorilor la bricheta 12/24V a masinii (inc.auto) sau la priza de 220V(inc.voiaj). Instalare: Se va conecta intai incarcatorul la aparat prin intermediul mufei dedicate si apoi la bricheta masinii sau la priza. La deconectare se va proceda in ordine inversa. Functionarea incarcatorului este semnalata prin intermediul unui led, nivelul incarcarii fiind vizibil pe ecranul telefonului. Incarcatorul auto functioneaza numai cu motorul masinii pornit. Timpul de reincarcare difera in functie de capacitatea fiecarui acumulator.

Folie de protectie ecran: pentru protectia ecranului impotriva zgarieturilor. Instalare : Se va curata cu grija ecranul aparatului, mai apoi se va lipi un colt al foliei pe ecran si se va avansa progresiv cu lipirea pe tot ecranul, eventual cu ajutorul unei raclete de plastic pentru lipirea uniforma. In cazul in care folia este universala, se va decupa dupa forma ecranului, inainte de inceperea lipirii.

Adaptor priza-USB-bricheta/iphone-usb/conector: se utilizeaza pentru transformarea unui tip de conector in altul in vederea utilizarii de sine statatoare si/sau a incarcarii. Instalare: intai se conecteaza echipamentul dorit la adaptor apoi se alimenteaza, prin introducerea in mufa/priza/bricheta masinii. Dupa utilizare se va proceda in ordine inversa.

Carcasa: se utilizeaza pentru inlocuirea carcasei existente a telefonului. Instalare: se va monta numai de catre personal specializat, data fiind complexitatea procedurilor si a sculelor/instrumentelor necesare dar si fragilitatii accentuate a produsului.

Hands-free portabil stereo: se utilizeaza pentru a vorbi la telefon fara a folosi mainile. Instalare: se va conecta la telefon iar apoi se va/vor monta casca/castile in ureche. Microfonul este pozitionat in dreptul gurii. Se va seta la telefon modul handsfree.

Tocuri, saculeti, huse: se utilizeaza pentru protejarea telefonului mobil. Instalare: se introduce telefonul in toc/husa cu atentie. Pentru extragere fie se scoate pur si simplu telefonul, fie se utilizeaza, daca exista, dispozitivele de extractie ale husei/tocului.

Suport auto: se utilizeaza pentru pastrarea telefonului / GPS-ului in autoturism. Instalare: se monteaza clema/clemele la grila de ventilatie, se ataseaza ventuza pe parbriz sau se fixeaza cu suruburi dupa caz. Se regleaza bratele suportului in functie de echipamentul Dvs. apoi se introduce telefonul / GPS-ul in suport, pozitionandu-l astfel incat sa il puteti vedea/utiliza cat mai bine.

Cititor de carduri micro SD/universal : Cititorul suporta conexiuni USB 2.0 si este compatibil cu Windows 98/2000/XP. Cititorul pentru Micro SD poate citi doar carduri Micro SD ; cel universal poate citi CF, SD, MMC, MS, XD, Micro SD, Mini SD in functie de modelele specificate pe sloturile aparatului. Unele tipuri de carduri se pot citi doar cu adaptor SD. Cititoarele universale se conecteaza prin cablu la portul USB al PC-ului, cele Micro SD se conecteaza direct in portul USB. Cititorul va fi recunoscut automat. La deconectare se va deselecta intai portul din meniul calculatorului si doar apoi se va extrage cititorul din portul USB.

Card de memorie, stick USB (origine:Taiwan): se utilizeaza pentru transferul/pastrarea datelor. Instalare : stick-ul USB se va introduce in slotul USB dedicat ; cardul de memorie se va impinge usor, fara forta, pe toata lungimea, in slotul potrivit ca dimensiune si forma. Nu necesita drivere, se poate utiliza direct. Nu se extrage in timpul utilizarii. Este indicat să faceţi periodic transferul de date către PC. Easy Research SRL nu este responsabilă pentru pierderea de date de pe carduri de memorie sau USB flash.

SPECIFICATII COMUNE TUTUROR ACCESORIILOR

Intretinerea accesoriilor se face exclusiv prin stergere cu o carpa moale si uscata. Accesoriile se vor manevra cu atentie, fara a le forta, fara a le expune la temperaturi înalte sau umiditate excesiva; păstraţi-le departe de surse de curent electrostatic sau câmpuri magnetice.

In cazul in care accesoriile sunt dedicate anumitor tipuri de telefoane se vor folosi doar pentru acestea (cele mentionate pe eticheta produsului). Precizati cu precizie tipului echipamentului Dvs la achizitia unui accesoriu, astfel incat vanzatorul sa va poata oferi exact produsul potrivit. Pe unele produse exista instructiuni suplimentare de utilizare.