Cu ce va pot ajuta astazi ?

Reguli ale programului de afiliere

Afiliaza-te echipei Tableta-Android si castiga Bani sau  Voucere de Cumparaturi !

Program de Afiliere - Bani Online

 

Avem doar cateva luni de cand am inceput programul de afiliere si deja multi dintre dumneavoastra au recomandat magazinul nostru ca fiind unul de incredere. Recunoastem ca a fost greu la inceput si poate multe lucruri nu au fost clare, dar cu ajutorul dumneavoastra si cu perseverenta echipei noastre, suntem siguri ca vom ajunge sa construim o retea de afiliere eficienta de ambele parti.

 

Pentru ca ne plac lucrurile simple si pentru ca totul sa fie clar pentru orice utilizator, sistemul nostru de afiliere ofera castiguri fixe, in valoare de 10% din fiecare comanda.

 

10% pentru Prietenii tai si 10% pentru tine !

 

Ai acces rapid la toate statisticile si  poti vedea castigurile tale in timp real, direct in contul tau de utilizator.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau, sa adaugi numele si adresele de email ale prietenilor si cunostiintelor tale. Acestia vor primi automat o reducere de 5% pe care sa o poata folosi pentru plasarea unei comenzi, iar tu vei primi un voucer de 5% din valoarea comenzilor plasate de acestia. 

 

Veti putea vedea banii in contul dumneavoastra, incepand cu momentul in care a fost validata receptia comenzii de catre prietenii dumneavoastra. 

 

In momentul in care ati acumulati minim 20 lei, puteti folosi voucerul pentru a cumpara din magazinul nostru.
In momentul in care ati acumulat minim 100 lei - puteti primi banii Cash la dumneavoastra acasa, prin Mandat Postal.  

 

Limita de inceput este de 100 prieteni, iar dupa completarea acesteia si inregistrarea a minim 5 comenzi, puteti creste limita la 500 sau 1000 de prieteni.

 

 Garantam seriozitate si rapiditate, suntem alaturi de dumneavoastra pentru orice nelamurire, asa cum suntem alaturi si de vizitatorii nostri de peste 7 ani de zile. Facem tot posibilul ca vizitatorii trimisi de dumneavoastra sa se transforme in clienti si astfel sa beneficiati de cea mai mare rata de conversie posibila. 

 

Cei mai buni afiliati din Romania au inceput sa ni se alature incet incet. E momentul sa te alaturi si tu echipei Tableta-Android.ro si sa castigi bani online comod, de acasa, de oriunde!

 

Pentru inbunatatirea constanta a acestui serviciu, ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile acestui serviciu, fara nici o notificare prealabila, de aceea va rugam sa verificati acesti termeni cel putin o data pe luna !

 

Cu Respect,

Echipa Tableta-Android.ro

Administrator.